Demo
  • Home
  • De logementen
  • Boppe

Boppe

Het logement Boppe (Fries voor boven) is een ruim zevenpersoons appartement (128 m2) dat zich bevindt op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand. Een mooie industriële trap verbindt de verdiepingen met elkaar. Hierdoor is het logement minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

De woonkeuken/kamer (55 m2) op de eerste verdieping heeft een mooi oud balkenplafond en vloerverwarming. Vanaf de bank heeft u een schitterend uitzicht op de gracht waar zomers de bootjes varen en 's winters, als er ijs ligt, de schaatsers plezier hebben. Het logement heeft een luxe, compleet uitgeruste, keuken.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers met een tweepersoons boxspring (180 bij 220 cm), een luxe badkamer met regendouche en twee toiletten.

Op de derde verdieping, een sfeervolle zolder, is een slaapkamer met 3 eenpersoons boxsprings (90 bij 200 cm). Even lekker loungen op de zitzakken, of je belevenissen van je vakantie tekenen op het grote krijtbord kan hier ook.

Fotogalerij

Vleesmarkt 13 - 9101 MH Dokkum    |    Telefoon: 06 55 01 13 49    |    E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2015 -  Kleindiep Dokkum